SEGRE

SUCCESSOS

El tiroteig de Tornabous, relacionat amb una operació contra les drogues

Un sospitós va disparar als mossos d’esquadra, que van respondre disparant a l’aire || Es presumeix que els arrestats formen part de dos grups de traficants

Algunes de les detencions van tenir lloc en aquest carrer de Tornabous, segons testimonis directes.

Algunes de les detencions van tenir lloc en aquest carrer de Tornabous, segons testimonis directes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra i un dels detinguts dimecres a Tornabous van intercanviar diversos trets en una operació antidroga. L’aldarull va acabar amb sis detinguts, tal com va avançar aquest dijous SEGRE, per la seua presumpta relació amb el narcotràfic. També estarien relacionats amb una agressió a un jove que va resultar ferit greu al rebre un tret a casa seua el mes de gener passat a Tornabous.

Segons van explicar ahir els Mossos d’Esquadra, els detinguts es van reunir dimecres passat en aquesta localitat per tancar suposadament un negoci relacionat amb el tràfic de drogues. Feia un temps que la policia autonòmica els seguia la pista, per la qual cosa hi havia diversos agents vigilant-los. Segons testimonis directes de l’aldarull, tres persones estaven en un bar ubicat a peu de la carretera C-53.

Al cap d’una estona va parar un cotxe amb tres ocupants en un carrer sense sortida pròxim al bar i allà es va iniciar una baralla després d’una breu discussió. Va ser llavors quan els Mossos van detenir a l’esmentat carrer dos persones mentre que quatre més van aconseguir fugir amb vehicles. Allà va començar una persecució policial a la carretera que va a Barbens i Bellpuig. Ja a Barbens, un dels fugitius va abandonar el vehicle i va començar a córrer camps a través. Va ser aleshores quan es van produir els trets entre ell i els Mossos d’Esquadra. Finalment, tant aquest fugitiu com la resta van ser aturats.

Veïns de Tornabous van explicar ahir que en pocs minuts la zona de la carretera va quedar acordonada per desenes de Mossos d’Esquadra. “Hi havia un gran desplegament de cotxes patrulla i agents de la secreta”, van explicar.

Els detinguts formarien part de dos grups dedicats al tràfic de drogues a Ponent, segons van apuntar ahir fonts properes a la investigació. Un d’aquests grups tindria relació a més amb l’agressió que va patir un jove de la localitat el passat dia 15 de gener, quan uns desconeguts van entrar a casa seua i li van disparar al cap.

El jove, veí de Tornabous, va resultar ferit i va ser traslladat a l’hospital Arnau. Es va recuperar al cap de pocs dies.

tracking