SEGRE

ENSENYAMENT TRADICIONS

Uns 400 nens participen en la Fira de Jocs de Pati de Balaguer

Alternativa a les noves tecnologies com una altra forma de diversió

Els nens que van participar ahir en la XXIII edició de la Fira de Jocs de Pati de Balaguer.

Els nens que van participar ahir en la XXIII edició de la Fira de Jocs de Pati de Balaguer.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quatre-cents escolars de segon cicle de Primària de tots els centres de Balaguer van participar ahir en la Fira de Joc de Pati programada dins del Pla Municipal de Dinàmica Educativa en col·laboració amb l’ajuntament de la capital i el Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera, que aquest any arriba a la XXIII edició. Els nens i nenes van poder practicar fins a un total de catorze jocs de carrer com el mocador, curses de sacs o la xarranca, entre d’altres.

L’activitat va comptar amb la participació dels diferents professors d’educació física de les escoles així com de tècnics de la regidoria d’Esports que han vetllat per l’organització de l’esdeveniment.

La iniciativa vol potenciar l’esperit de col·laboració i la competició com a lleure

L’ajuntament, en col·laboració amb els centres educatius de la ciutat, promociona el joc com a activitat lúdica i de lleure ja sigui recuperant activitats tradicionals de diferents modalitats i diferents països. Cada any se celebra la jornada elegint una temàtica diferent però sempre utilitzant el joc com una activitat més que opcional i alternativa a les noves tecnològiques i hàbits de distracció que tenen avui els alumnes.

L’objectiu és afavorir l’esperit de col·laboració i la competició com a diversió.

tracking