SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

A l’UCI els tres ferits molt greus a les Valls de Valira i Ribera d’Ondara

Accident amb un afectat a Ribera d’Urgellet

El cotxe accidentat ahir a la C-14 va quedar convertit en un garbuix de ferros.

El cotxe accidentat ahir a la C-14 va quedar convertit en un garbuix de ferros.MARIA ÀNGELS TARIBÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les tres persones que van resultar ferides molt greus divendres en els accidents ocorreguts a les Valls de Valira i Ribera d’Ondara (vegeu SEGRE d’ahir) continuaven ahir ingressades a l’UCI.

Es tracta, d’una banda, de les dos filles del conductor mort, un empresari de 44 anys de la localitat andorrana de Sant Julià de Lòria, en el brutal xoc ocorregut a la carretera N-145 a l’Alt Urgell.

En l’accident d’ahir a l’Alt Urgell, el cotxe va fer diverses voltes de campana i va obligar a tallar la C-14

Són dos nenes de 12 i 8 anys que, segons van informar fonts hospitalàries, estaven ahir a l’UCI pediàtrica de l’hospital Parc Taulí de Sabadell. La gran va ser traslladada directament a aquest centre en helicòpter, mentre que la petita, que va ser evacuada en un primer moment també per aire a l’hospital Arnau de Vilanova, va ser finalment derivada a l’hospital de Sabadell. L’accident va ocórrer a primera hora de la tarda, quan van col·lidir frontalment dos turismes.

Per la seua part, el veí de Cervera de 31 anys que va quedar en estat molt greu al col·lidir el seu cotxe amb un camió a l’autovia A-2 a Ribera d’Ondara es trobava ahir a la nit ingressat a l’UCI del Vall d’Hebron, on havia estat traslladat des del lloc de l’accident.

D’altra banda, les carreteres lleidatanes van registrar ahir un accident. Va ser poc després de les dos del migdia, a la carretera C-14, al terme municipal de Ribera d’Urgellet.

Per causes que es desconeixen, un turisme que circulava en sentit la Seu d’Urgell va sortir de la via i va fer diverses voltes de campana a l’altura del quilòmetre 171. El conductor, un home de 55 anys, va quedar ferit lleument i va ser evacuat a l’hospital de la Seu. L’accident va obligar a tallar la C-14 durant mitja hora.

tracking