SEGRE

SUCCESSOS

Minut de silenci a Bellvís per la veïna assassinada a mans del seu fill gran

El petit dedica unes paraules a la seua mare davant de la multitud

Imatge del minut de silenci aquesta tarda a Bellvís.

Minut de silenciJoan Gómez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El carrer de l’ajuntament de Bellvís s’ha quedat petit aquesta tarda per acollir el minut de silenci que han dedicat veïns, amics i familiars a Antonieta Sancho Miralles que va morir ahir a mans del seu fill de 21 anys, Marc Navarro Sancho. A l’acte han assistit també veïns de Bell-lloc, on la dona de 50 anys feia classes. Fins allà s’ha desplaçat Oriol Navarro Sancho, el fill petit, al qual li havien donat l’alta de l’hospital hores abans i on havia estat ingressat per les lesions ocasionades pel seu germà mentre provava de salvar la seua mare.

“He viscut 16 anys al costat d’una dona meravellosa que mai no oblidaré i sempre portaré al cor”, va dir Oriol visiblement afectat. Després d’agrair les mostres d’afecte a tots els veïns presents, els amics han anat a abraçar l'Oriol.

L’alcalde, Joan Talarn, ha destacat que Antonieta, era una persona “molt estimada” i “el poble necessitava trobar-se després d’aquests fets gairebé inexplicables”. El municipi ha decretat dos dies de dol. L’enterrament de la víctima es durà a terme avui a dos quarts de cinc de la tarda a l’església parroquial de Bellvís.

tracking