SEGRE

SERVEIS SOCIALS PROJECTES

El Govern licita la gestió del centre de menors de Tremp

Entrarà en servei aquest estiu i tindrà deu places

Imatge d’arxiu del passeig Doctor Pearson de Tremp.

Imatge d’arxiu del passeig Doctor Pearson de Tremp.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Generalitat ha tret a licitació aquesta setmana el contracte per a la gestió del nou centre i pis d’acollida de menors tutelats (Crae, centre residencial d’acció educativa) de Tremp per valor de 272.450 euros per un període de sis mesos i que ha d’iniciar l’activitat aquest mateix estiu. Així mateix, les clàusules del contracte preveuen una pròrroga de vuit anys i un pressupost anual de 550.000 euros.

En aquest sentit, fonts de la conselleria de Treball i Família van apuntar que el valor estimat del contracte pot ascendir a més de 7 milions d’euros, atès que la contractació preveu a l’alça totes les pròrrogues i l’increment del cost per plaça residencial.

El centre de Tremp tindrà deu places amb habitacions dobles o individuals. L’alcalde de Tremp, Joan Ubach, va assenyalar que ja s’ha trobat un habitatge a la població que pot acollir aquest tipus d’equipament, que està destinat a nens i adolescents tutelats, entre els 3 i els 18 anys, que estan sota la tutela o guarda de la Generalitat.

En aquest sentit, va explicar que ja s’ha sol·licitat llicència d’obres i d’activitat a l’ajuntament i que està prevista la seua obertura al juliol.

El centre de Tremp s’inclou en els quatre nous centres i sis pisos a Ponent que va anunciar la setmana passada la consellera de Treball, Dolors Bassa, durant una visita a Lleida on va avançar que s’obriran centres a Tremp, la Seu, Lleida i Juneda.

Donarà feina a deu professionalsEl Crae de Tremp donarà feina a una desena de professionals, vuit dels quals seran educadors socials i coordinadors. Ja s’ha iniciat el procés de selecció del personal i es prioritzen, a més, treballadors de la comarca del Pallars Jussà o d’altres de properes.

tracking