SEGRE

MUNICIPIS CORPORACIÓ

Bausen posa fi al bloqueig administratiu de l’ajuntament

El consistori no podia celebrar plens ni aprovar pressupostos

L’alcaldessa, Veronique Fontan, amb la secretària, Meritxell Ortí.

L’alcaldessa, Veronique Fontan, amb la secretària, Meritxell Ortí.M. MOGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Bausen té des d’ahir una nova secretària, que solucionarà el bloqueig administratiu que tenia el municipi i que s’arrossegava des de l’octubre del 2016 després que l’anterior secretari demanés la baixa laboral. Durant el mes de març, es va convocar el jurat que havia d’elegir el nou secretari i el departament de Governació de la Generalitat va nomenar Meritxell Ortí com a nova secretària de l’ajuntament de Bausen.

Com a conseqüència d’aquest bloqueig administratiu, el consistori no podia celebrar plens i no ha pogut aprovar els pressupostos d’aquest 2017. Per la seua banda, l’alcaldessa, Veronique Fontan, va explicar que durant la setmana que ve es posaran al dia de tots aquells assumptes que queden pendents de resoldre i aprovar i que esperen poder celebrar el ple del consistori durant la primera o segona setmana de maig.

D’altra banda, durant la setmana que ve l’ajuntament contactarà amb Endesa amb l’objectiu d’intentar arribar a un acord per saldar el deute pendent i negociar el conveni per a la distribució d’energia.

tracking