SEGRE

El 'banc dolent' ofereix a Lleida 86 pisos per menys de 60.000 euros

La campanya ‘Cases a l’abast de tothom’ durarà dos mesos

Un dels habitatges del Sareb en venta a Rosselló

El 'banc dolent' ofereix a Lleida 86 pisos per menys de 60.000 eurosSareb

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb), també coneguda com a banc dolent, oferirà a Lleida 86 habitatges de diferent tipologia, tant nous com de segona mà, per menys de 60.000 euros. Lleida és la quarta província amb més oferta en aquesta promoció, precedida per Almeria, amb 202 habitatges; Toledo, amb 167, i Múrcia, amb 151.

a Sareb ofereix gairebé 1.500 habitatges a 37 províncies d’Espanya i la majoria es concentra en les comunitats de l’arc mediterrani i a Andalusia, encara que també s’ofereixen habitatges situats en comunitats de l’interior, com Castella-la Manxa.

Els immobles, que formen part de la campanya Cases a l’abast de tothom, poden consultar- se al web de l’organisme, www.sareb.es, on poden veure’s tant els habitatges propis de l’entitat com d’altres vinculats a préstecs de la Sareb. També s’ofereix la possibilitat de contactar directament amb l’entitat comercialitzadora de l’immoble.

La iniciativa serà vigent durant dos mesos i la venda es durà a terme a través d’Altamira Asset Management, Haya Real Estate, Sevihabitat i Solvia, que comercialitzen i gestionen els actius de la Sareb. S’ha de recordar que la banca i la Sareb tenen a la venda més de 1.700 habitatges i gairebé 300 solars i finques a la província de Lleida, amb preus molt dispars. En el cas dels pisos, van des dels 2.865 euros que val un pis a Lleida fins als 485.500 euros per un xalet a la Seu d’Urgell..

tracking