SEGRE

INVESTIGACIÓ

Escorcollen a Torre-serona la casa dels autors de la pallissa a Aitona

Els Mossos hi van amb els tres detinguts

Un dels detinguts, ahir a la sortida de l’habitatge de Torre-serona que van escorcollar els Mossos.

Un dels detinguts, ahir a la sortida de l’habitatge de Torre-serona que van escorcollar els Mossos.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra i l’autoritat judicial van escorcollar aquest dijous a la tarda la casa dels tres homes detinguts dimarts acusats d’agredir-ne brutalment uns altres dos a Aitona. El registre es va practicar amb la presència dels tres arrestats, que passaran avui a disposició judicial.

La policia va desplegar un ampli dispositiu durant l’operatiu a l’habitatge, situat al número 4 del carrer Lleida d’aquesta localitat del Segrià. Els investigadors es van emportar diverses bosses el contingut de les quals no ha transcendit. Pel que sembla, no hi haurien trobat drogues, segons van explicar a aquest diari fonts properes al cas. L’immoble va quedar precintat.

Els tres acusats de l’agressió es neguen a declarar davant de la policia i passen avui a disposició judicial

La Policia catalana continua investigant el mòbil de l’agressió, encara que tot apunta que es tracta d’una revenja pel tràfic de marihuana. Els investigadors van acudir de nou dimecres a l’habitatge d’Aitona on es va produir l’agressió, al carrer Sinoga, del qual es van emportar centenars de plantes de marihuana (vegeu SEGRE d’aquest dijous). Pel que sembla, els dos agredits (que també van ser arrestats com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública) es dedicaven al cultiu de maria i l’habitatge estava preparat com “un laboratori”, segons fonts properes al cas. Un dels agredits va aparèixer en ple carrer demanant auxili en anglès, malferit i lligat de mans.

Un dels dos ferits encara es troba hospitalitzat i ha hagut de ser intervingut, mentre que el segon ja va rebre l’alta. Per la seua part, els tres detinguts per l’agressió s’han negat a declarar en seu policial. Tots ells serien d’origen serbi i, pel que sembla, es coneixien. L’operació continua oberta i no es descarten noves detencions.

tracking