SEGRE

successos

Presó per als tres acusats d'apallissar dos homes a Aitona

Els detinguts han negat els fets davant del jutge

Una de les dos víctimes, que també va ser detingut, dijous durant l'escorcoll a un habitatge de Torre-serona.

Presó sense fiança per als tres acusats d'apallissar dos homes a AitonaAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge de guàrdia ha ordenat presó provisional sense fiança pels tres homes d'origen serbi acusats de lligar i apallissar dimarts dos homes, de la mateixa nacionalitat, en una casa d'Aitona. Tots tres han passat a disposició judicial i han negat els fets. En la seua declaració han explicat que només es van defensar i que van ser els altres qui els van atacar. Se'ls acusa d'un delicte de tràfic de drogues i lesions.

També ha passat a disposició judicial una de les víctimes de l'assalt, que duia el braç embenat, però el jutge, en aquest cas, n'ha ordenat la llibertat amb càrrecs per un delicte contra la salut pública. Aquest acusat també ha negat els fets i ha dit que no es dedica al tràfic de drogues, tot i que els Mossos d'Esquadra van trobar a la casa una plantació de marihuana. Tots quatre han declarat amb l'ajuda d'un intèrpret.

Falta per declarar l'altra víctima, que segueix ingressada a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Els fets van tenir lloc dimarts passades les 12 hores del migdia en un habitatge del carrer Sinoga d'Aitona, quan dos homes van resultar ferits després que almenys quatre homes encaputxats assaltessin la casa en la qual resideixen i els lliguessin, emmordassessin, agredissin i apunyalessin per una possible venjança per drogues.

tracking