SEGRE

SUCCESSOS AGRESSIÓ

El jutge envia a la presó tres dels autors de la pallissa a Aitona

A l’haver-hi risc de fuga pel seu nul arrelament, mentre que una de les víctimes va quedar en llibertat amb càrrecs || Busquen un quart agressor que ha fugit

Un dels tres suposats agressors enviats a la presó, durant l’escorcoll de dijous a Torre-serona.

Un dels tres suposats agressors enviats a la presó, durant l’escorcoll de dijous a Torre-serona.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d’Instrucció número 2 de Lleida en funcions de guàrdia va decretar ahir al migdia l’ingrés preventiu a la presó sense fiança per als tres homes acusats de clavar una brutal pallissa i lligar de mans uns altres dos dimarts passat a Aitona. Un dels arguments del jutge per empresonar-los és que existeix risc de fuga pel seu nul arrelament. S’ha de recordar que tots ells són de nacionalitat sèrbia i fa molt poc temps que són a Ponent. Precisament, per a la seua declaració va ser necessària la presència d’un traductor. Estan acusats d’un delicte de lesions. Els tres homes van negar ser els instigadors de l’agressió i van incriminar un quart implicat, que ha aconseguit fugir i que els Mossos d’Esquadra estan buscant. Es tractaria del líder del grup, segons van informar a aquest diari fonts properes al cas.

Ahir també va passar a disposició del jutge una de les víctimes, també de nacionalitat sèrbia, que va quedar en llibertat amb càrrecs amb l’obligació de presentar-se davant del jutge quan sigui requerida. Les seqüeles de l’agressió eren visibles, ja que tenia tot el braç esquerre immobilitzat i el dret ple de blaus. Està acusat d’un delicte contra la salut pública, ja que al seu habitatge, al carrer Sinoga d’Aitona, la Policia catalana va trobar una plantació de marihuana de la qual es van emportar centenars de plantes. L’altre agredit estava encara ahir hospitalitzat (ha hagut de ser intervingut quirúrgicament), per la qual cosa no va poder passar a disposició del jutge. També va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. És el que va aparèixer en ple carrer demanant auxili en anglès, malferit i lligat de mans.

El principal mòbil de l’agressió és una venjança relacionada amb el tràfic de marihuana i van ser agredits amb un martell. L’habitatge estava preparat com “un laboratori per al cultiu”, segons van informar fonts properes al cas. Els investigadors es van emportar dimecres tota la mercaderia que hi havia. Així mateix, dijous (vegeu SEGRE d’ahir) van practicar un escorcoll a la casa de Torre-serona on vivien els quatre suposats agressors, en la qual, pel que sembla, no van trobar droga.

tracking