SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

Fira Q de Balaguer dedica un saló a les novetats del sector de l'automòbil

El certamen promocionarà els productes i serveis locals i hi haurà jornades tècniques

Un dels espais de Fira Q de l’any passat.

Un dels espais de Fira Q de l’any passat.A. BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fira Q de Balaguer obre avui les portes apostant de nou pel sector automobilístic sense deixar de banda els serveis, el comerç i el teixit empresarial de la capital de la Noguera i els productes de proximitat. La restauració i la gastronomia tindran un pes important durant el certamen, que s’inaugura avui i obrirà fins dilluns, dia 1 de maig.

De fet, la fira pretén ser una eina de promoció dinàmica i atractiva que generi negoci. Durant els tres dies, hi haurà més de seixanta activitats, entre demostracions, presentacions de productes, xarrades, tallers, desfilades i concursos, que se celebraran als espais habilitats en cada un dels diferents sectors. Una de les novetats principals d’aquesta edició serà la jornada tècnica sobre el porcí, que se suma a les d’apicultura. El sector de l’habitatge també inclourà xarrades sobre l’autoconsum o l’aïllament de les cases.

El certamen reuneix 125 expositors directes, que suposen en realitat més de 135, a l’incloure les associacions i entitats locals i comarcals, que donaran a conèixer el seu treball al llarg de l’any. D’altra banda, el sector automobilístic serà el Saló de les Novetats, ja que s’hi destinarà una carpa annexa al pavelló firal i cada firma expositora presentarà una sola novetat de la seua marca, de forma que es convertirà en un saló de qualitat, segons els organitzadors del certamen.

Els visitants podran degustar la tradicional coca de recapte de la Noguera. Pel preu de 4 euros, es podran degustar les especialitats d’una vintena de forns de la comarca participants. El consistori promocionarà també en aquesta edició l’Escola Municipal de Música, que organitzarà diferents audicions durant els tres dies de fira i concerts que amenitzaran el certamen, que obrirà de les 10.00 a les 21.00 h sense tancar al migdia.

tracking