SEGRE

TRÀNSIT

Mor al xocar amb un camió a la carretera N-II a Fraga

La víctima és el conductor del turisme, un jove de 25 anys de Girona || L’accident va obligar a tallar la via una hora i mitja

Imatge presa ahir al lloc de l’accident.

Imatge presa ahir al lloc de l’accident.X.FARRENY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 25 anys i veí de Girona va morir aquest dimecres al patir una brutal col·lisió amb el seu vehicle contra un camió mentre circulava per la carretera N-II a l’alçada del terme municipal de Fraga, a la Franja. L’accident va tenir lloc a les 11.45 hores al punt quilomètric 419,8 de la carretera, quan el conductor del turisme, per causes que es desconeixen i s’investiguen, va envair el carril contrari i va xocar amb el camió articulat.

Fins al lloc del sinistre es van desplaçar diversos efectius d’emergències, que no van poder fer res per salvar la vida del jove, que va morir a causa de les ferides, segons van confirmar fonts de la Guàrdia Civil d’Osca. Per la seua banda, el conductor del camió, de 33 anys i veí de Sevilla, va resultar ferit lleu. La col·lisió va obligar a tallar al trànsit l’N-II durant una hora i mitja i es va desviar el trànsit per l’autopista. El tram de l’N-II entre Fraga i Alfajarín no està desdoblat i la seua conversió en autovia és una reclamació històrica del territori per reduir la sinistralitat.

D’altra banda, tres persones van resultar ferides de caràcter lleu en una col·lisió entre dos vehicles a la carretera N-211 a l’altura de Fraga.

Un veí de Mollerussa, crític al ser atropellat a l’A-2 a Golmés Un veí de Mollerussa de cinquanta anys es trobava aquest dimecres en estat crític al ser atropellat de matinada per un camió a l’autovia A-2, al seu pas per Golmés. Els fets van tenir lloc a l’altura del quilòmetre 488, en direcció Barcelona, quan a les 5.39 hores, per causes que es desconeixen i que s’investiguen, un tràiler va envestir un home. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i les primeres hipòtesis assenyalen que la víctima hauria baixat del turisme quan va ser atropellat, encara que es desconeix el motiu pel qual ho va fer i si podria tractar-se d’una avaria que hauria pogut tenir el vehicle en què anava. Al tancament d’aquesta edició, l’home es trobava ingressat a l’UCI de l’Arnau de Vilanova en estat greu.

tracking