SEGRE

FIRES INTERSECTORIAL

Fira de Tremp constata una millora econòmica a la comarca

El conseller Rull inaugura el certamen i lloa el vi de la zona

El conseller Rull i l’alcalde de Tremp degustant productes en un dels estands de la fira.

El conseller Rull i l’alcalde de Tremp degustant productes en un dels estands de la fira.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La 53a edició de la Fira de Primavera de Tremp, que va inaugurar ahir el conseller de Territori, Josep Rull, constata una millora en l’economia comarcal a través dels sectors que estan representats en el centenar d’estands repartits entre el Centre Històric i el passeig del Ball, bàsicament el sector agroalimentari i la maquinària. “Durant el recorregut inaugural, alguns expositors han assenyalat al conseller la millora dels seus negocis i alguns fins i tot han dit que realment els anava bé i que es consideraven fora de la crisi”, va explicar la regidora de Promoció Econòmica i Fires, Anna Ritz.

El bon temps va acompanyar aquesta edició, que l’any passat es va veure afectada per la pluja. En aquest sentit, un constant degoteig de visitants va poder disfrutar ahir de l’exposició de bestiari de foc en la segona edició de la Trobada de Bèsties de Foc a la plaça Catalunya, que a la nit van protagonitzar un correfocs pels carrers de Tremp.

La cultura popular i la gastronomia, dos punts forts de la fira que tanca avui les portes

Entre les novetats d’aquest any, hi ha el Pallars Food Fest, amb maridatge d’olis i coques i vins de la comarca, DO Costers de Segre. En aquest sentit, el conseller va destacar la gran qualitat dels vins elaborats a la conca de Tremp.

tracking