SEGRE

OBRES

Aran inaugura un tram del Camin Reiau després de la restauració

El síndic d’Aran, Carlos Barrera, al Camin Reiau.

El síndic d’Aran, Carlos Barrera, al Camin Reiau.CONSELH GENERAU D’ARAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Conselh Generau d’Aran i la Fundació Endesa van inaugurar aquest dimarts la rehabilitació d’un dels trams del Camin Reiau més afectats per les riuades del mes de juny de l’any 2013. D’aquesta manera, s’han donat per finalitzades les reparacions i proteccions del marge esquerre del Garona i la reposició del Camin Reiau al seu pas per Vilamòs i Es Bòrdes.

L’objectiu del projecte és tornar al Camin el seu traçat original, que es va veure afectat per les fortes pluges del 2013, quan el tram que es va inaugurar ahir va quedar erosionat i es va condicionar un pas alternatiu. Els treballs han consistit en la reconstrucció total mitjançant la formació d’un terraplè i l’execució d’un mur amb un talús per protegir el Camin davant de possibles riuades futures.

L’acte va estar presidit pel síndic d’Aran, Carlos Barrera; la directora general d’Endesa a Catalunya, Isabel Buesa, i el director general d’Enel Green Power Espanya (filial de renovables de la companyia), Enrique de las Morenas, a més d’altres autoritats i representants.

tracking