SEGRE

PROJECTES

La reforma de l'estació de la Pobla començarà en dos setmanes

Imatge d’arxiu de l’estació de la Pobla de Segur.

Imatge d’arxiu de l’estació de la Pobla de Segur.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell comarcal del Pallars Jussà va adjudicar en un ple aquest dimarts les obres a l’estació de tren de la Pobla de Segur a l’empresa Cervós. Segons el president de l’ens, Constante Aranda, les obres començarien a finals de mes i, com a molt tard, haurien d’estar acabades entre els mesos d’octubre i novembre.

Els treballs, que costaran aproximadament 350.000 euros, s’emmarquen dins del projecte GPS Tourism, finançat amb fons europeus (Interreg) amb la col·laboració del departament d’Empresa de la Generalitat de Catalunya, i consistiran en la rehabilitació de la façana, les parets i els porxos de l’estació, a més de la instal·lació a la planta baixa d’un centre catalitzador de la mobilitat sostenible amb una part dedicada a la BTT i el senderisme, una oficina de turisme i un centre d’informació i recepció de visitants.

El projecte GPS Tourism, que planteja actuacions en els dos Pallars, preveu també la millora de la navegabilitat de la Noguera Pallaresa des de Llavorsí fins a la Pobla.

tracking