SEGRE

ESCOLES PLANIFICACIÓ

Ensenyament obre un nou grup de P-3 al Vedruna de Balaguer

Balaguer

BalaguerSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El col·legi Vedruna de Balaguer tindrà el curs vinent un tercer grup de P-3, que se sumarà a les dos línies amb què compta en l’actualitat, per respondre a l’elevada demanda de places, que ha provocat que disset famílies es mantinguin a l’espera al quedar sense assignació. El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, va avançar aquest dijous la solució per la qual han optat després que els pares reclamessin aquesta tercera línia al registrar-se 67 preinscripcions davant de les 50 places hàbils de les dos que hi ha actualment (vegeu SEGRE d’ahir).

El nou grup tindrà també capacitat per a 25 alumnes i de moment s’habilitarà per al curs 2017-2018, sense que es descarti la seua continuïtat més endavant, si la situació segueix superant aquesta línia i la demanda continua superant l’oferta de places del centre. La conselleria rectifica així el seu pla inicial, que preveia acollir aquest grup al Gaspar de Portolà.

Els pares havien mostrat la seua preocupació per la possibilitat que el nou grup s’obrís a l’escola Gaspar de Portolà, si bé finalment la conselleria ha optat entre diverses opcions per ampliar l’oferta al col·legi Vedruna. Les famílies dels nens que havien iniciat l’escolarització a la llar d’infants del Vedruna estaven disconformes amb la proposta d’Ensenyament i preferien que els seus fills iniciessin P-3 en el mateix centre. La direcció, per la seua banda, volia plantejar alternatives perquè aquests nens no haguessin de canviar d’escola.

tracking