SEGRE

OBRES

Tàrrega restaura la font del Pati, que recuperarà la il·luminació nocturna

La font del Pati de Tàrrega, ja restaurada.

La font del Pati de Tàrrega, ja restaurada.AJUNTAMENT DE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tàrrega estrenarà la restauració de la font del Pati, a la plaça del Carme, coincidint amb la celebració de les festes del municipi. Així ho va anunciar ahir l’ajuntament de la capital de l’Urgell, que va indicar que la font, construïda als anys noranta, recuperarà amb aquesta actuació la il·luminació nocturna i l’aspecte original.

Els treballs durant les últimes setmanes han permès rehabilitar la xarxa de conduccions i els sortidors d’aigua deteriorats, així com revestir l’interior de la font amb gres ceràmic. Així mateix, s’han instal·lat nous llums led de colors, amb una eficiència energètica més gran que els originals. El consistori va destacar, en aquest sentit, que aquesta actuació és la primera que es porta a terme a la font del Pati des que va ser construïda.

Aquestes obres es complementen amb la reconstrucció de les escales de la plaça del Carme i amb millores en l’accessibilitat a aquest espai. En els propers dies, el consistori espera completar també la substitució de rajoles fetes malbé. La brigada municipal s’ha fet càrrec d’aquests treballs, juntament amb sis persones contractades a través de plans d’ocupació per a aturats.

tracking