SEGRE

ENOLOGIA

Agramunt organitza un tast de vins de missa previ a DVins

Un moment durant la presentació de la mostra.

Un moment durant la presentació de la mostra.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Festa, Gastronomia i Cultura d’Agramunt, organitzadora de la mostra de vins i caves de proximitat DVins, prepara per al diumenge 21 de maig a la tarda un tast de vins de missa a càrrec del premiat sommelier Jordi Martínez. Jordi Figuera, president de l’entitat, va explicar que la presentació dels vins tindrà lloc a la capella dels Socors i el tast es farà a la part exterior per poder donar cabuda a més gent. Figuera va detallar que “els assistents podran degustar un vi de missa i pur elaborat a la província de Tarragona”.

Es tracta, segons Figuera, d’una iniciativa nova que escalfarà motors de cara a la celebració de la cinquena edició de DVins, la mostra de vins i caves de proximitat, prevista per al dissabte 27 de maig. La mostra comptarà amb la participació de trenta-set expositors, dels quals vint-i-quatre són cellers de les DO Costers del Segre, Montsant i Cava, que n’oferiran més de cent vint de diferents, mentre que els dotze expositors restants són de productes gastronòmics de proximitat.

Si el temps ho permet, el DVins tindrà lloc al passeig del Sió, a partir de les 17.00 hores, i es completarà amb música a càrrec de La Catxibanda, BTR i Vin Vi, així com amb el 43è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma. Al matí tindrà lloc la tercera ruta enològica i cultural, en aquesta ocasió per quatre espais turístics: l’església de Santa Maria, l’Espai Guinovart, Lo Pardal i el pont romànic, del qual recentment han obert el segon arc.

tracking