SEGRE

Els agents rurals inicien aquest mes un curs en seguretat

Una altra mesura implementada per Agricultura és l’adquisició d’armilles, defenses i manilles per a tots els membres del cos

Monument d’homenatge als dos agents rurals assassinats per un caçador el gener passat a Aspa.

Monument d’homenatge als dos agents rurals assassinats per un caçador el gener passat a Aspa.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tots els membres del cos d’Agents Rurals de la Generalitat iniciaran aquest mateix mes de maig un curs de formació en seguretat i autoprotecció a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Aquesta és una de les primeres mesures que es portaran a terme seguint les recomanacions preliminars del Grup d’Experts en seguretat creat pel Departament d’Agricultura.

El grup d’experts en seguretat està constituït per tres membres de Mossos d’Esquadra i de l’Institut de Seguretat Pública, tres membres de l’Office National de la Chasse e de la Faune Sauvage i tres membres del cos d’Agents Rurals. Aquest grup d’experts ha mantingut diversos reunions de treball i ha emès un primer informe preliminar a l’espera de tenir les conclusions definitives.

Entre aquestes primeres mesures a implementar, en l’àmbit de la seguretat i autoprotecció dels agents, a banda del curs que s’iniciarà de manera immediata, s’inclouen l’adquisició d’elements d’autoprotecció personal com són les armilles antibales d’ús individual per a la totalitat dels agents, defenses i manilles.

Aquestes mesures s’han explicat aquest divendres en el marc de la reunió extraordinària del Comitè de Seguretat i Salut Laboral del Cos d’Agents Rurals

tracking