SEGRE

TRÀNSIT

Un camió cau per un talús i talla tres hores un carril de la C-14 a Ciutadilla

El conductor va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l’Arnau || El tràiler va envestir la tanca de seguretat i es va precipitar per un desnivell de 5 metres

El camió accidentat, que transportava farina de panís, va sortir de la via i va caure per aquest desnivell a la C-14 al seu pas per Ciutadilla.

El camió accidentat, que transportava farina de panís, va sortir de la via i va caure per aquest desnivell a la C-14 al seu pas per Ciutadilla.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camioner va resultar ferit aquest dilluns al matí en un accident de trànsit registrat a Ciutadilla, quan el camió que conduïa va sortir de la via i va caure per un desnivell d’uns cinc metres. Segons van informar fonts del Servei Català de Trànsit (SCT), els fets van tenir lloc poc abans de les 09.20 hores al quilòmetre 61,6 de la C-14, al seu pas pel terme municipal de Ciutadilla.

Per causes que es desconeixen i s’investiguen, el camió, que transportava farina i circulava en sentit Tàrrega, va sortir de la via, va xocar contra una tanca de seguretat que va arrossegar i va caure per un terraplè de més de cinc metres. Com a conseqüència de l’impacte, el camioner va resultar ferit i va ser traslladat per una ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Segueix en estat crític un dels dos ferits en el xoc entre dos motos diumenge a Navès

Fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van afirmar que el pronòstic era menys greu. Fins al lloc dels fets es van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos ambulàncies del SEM i dos dotacions dels Bombers de la Generalitat. L’incident va obligar a donar pas alternatiu a la via durant unes tres hores. Segons el SCT, els Mossos d’Esquadra van tallar un dels carrils de la carretera C-14 a les 09.40 hores i no es va reobrir fins passades les 12.00 hores. Durant aquest temps, es van registrar retencions puntuals de trànsit.

D’altra banda, el motorista ferit crític diumenge passat a Navès continuava aquest dilluns ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’hospital Parc Taulí de Sabadell. L’home, de 35 anys, va resultar ferit d’extrema gravetat en un xoc frontal contra un altre motorista a la C-462 al seu pas per aquesta localitat del Solsonès. L’altre motorista implicat a l’accident va patir ferides greus i va ser ingressat a l’hospital de Sant Pau de Barcelona.

tracking