SEGRE

Busquen una boletaire desapareguda des d'ahir a Cívís, a les Valls de Valira

Un grup caní dels Bombers s’ha incorporat als treballs de recerca, que van començar ahir dimarts, es van aturar a les 2 de matinada i s’han reprès aquest matí

Imatge d'arxiu d'un dispositiu de rescat dels Bombers.

Busquen una boletaire desapareguda a Cívís, a les Valls de ValiraBombers d'Organyà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat i els Bombers d’Andorra continuen buscant la boletaire desapareguda dimarts a la tarda a la zona de la frontera andorrana, entre Civís (Alt Urgell) i el Coll de la Gallina.

Es tracta d’una veïna d’Andorra de 76 anys. El seu marit va alertar els bombers d’Andorra cap a les 18.30 en veure que la dona no tornava al punt de trobada que havien acordat. Més tard, cap a les 20.00 hores, els bombers andorrans van demanar la col·laboració dels Bombers de la Generalitat per ampliar la zona de recerca al nucli de Civís, al municipi de les Valls de Valira. Els Bombers van destinar-hi llavors tres dotacions.

El dispositiu de recerca es va interrompre a les 02.30 de la matinada i s’ha reprès a primera hora del matí, ja amb la participació d’un grup dels GRAE, la unitat canina i dos dotacions dels Bombers de la Generalitat.

tracking