SEGRE

EQUIPAMENTS

Tàrrega converteix les antigues piscines en un parc públic

Va qualificar els terrenys com a zona urbana per fer-hi habitatges, però la crisi ho va aparcar || Al centre de la ciutat esportiva

El solar de Tàrrega on s’ubicarà el nou parc públic.

El solar de Tàrrega on s’ubicarà el nou parc públic.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Tàrrega ultima l’adequació de la zona de les antigues piscines i el seu entorn, uns 2.500 metres quadrats, com a parc públic. La finca està ubicada al costat de la C-14, en plena ciutat esportiva, i durant l’etapa del boom immobiliari el consistori va canviar la classificació d’aquest espai d’equipament de lleure i esportiu a zona urbana, amb l’objectiu de construir-hi habitatges.

Segons l’edil d’Urbanisme, Martí Pijuan, gairebé una dècada després “havia quedat un solar brut i abandonat a l’entrada de la ciutat”. Per això, s’han retirat les parets i tàpies, s’han condicionat els terrenys amb una base de terra, s’ha mantingut part de l’antiga arbreda i s’hi ha instal·lat mobiliari. Segons Martí Pijuan, l’objectiu és tornar a requalificar la zona com el que era, zona per a equipaments públics, millorant la imatge i l’accés a la ciutat esportiva.

L’actuació preveu una inversió de 34.162 euros i s’ubica entre els carrers la Plana i Anselm Claver. El recinte es va clausurar el 2007 i els vasos es van cobrir de terra. El consistori va projectar ampliar aquesta zona d’habitatges incloent-hi els terrenys del Club Tennis Tàrrega. Segons Martí Pijuan, l’objectiu del consistori és mantenir les instal·lacions del club de tenis, que l’any passat va celebrar mig segle d’existència, al lloc d’origen.

tracking