SEGRE

CERTÀMENS TERRITORI

Més d’un miler de persones se citen a la vall del Maldanell

En la quarta edició de la fira Vallbonatura, que se celebra aquest cap de setmana || Una vintena de parades i desenes d’activitats

Les tradicionals parades a la plaça del monestir de Vallbona de les Monges.

Les tradicionals parades a la plaça del monestir de Vallbona de les Monges.SEGRE-TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vallbona de les Monges celebra aquest cap de setmana la quarta edició de la fira Vallbonatura, que vol donar a conèixer els productes i l’entorn desconegut de la vall del Maldanell. El certamen ha rebut la visita de més d’un miler de persones, una xifra que des de l’organització valoren molt positivament. Vallbonatura és un certamen ja consolidat a la zona, del qual destaca el caràcter pedagògic, ja que a la tradicional fira amb una vintena de parades, que es va poder visitar ahir a la plaça del Monestir, s’hi sumen desenes d’activitats que pretenen donar a conèixer projectes relacionats amb la naturalesa.

Els visitants van poder descobrir ahir l’art dels vitralls amb el mestre artesà Gerard Balcells, participar en un taller d’elaboració de bombons de xocolate amb oli d’Olis Roc o gaudir d’un tast de vins de la Vall del Corb. La jornada va començar amb una caminada amb mig centenar de participants que s’emmarca en els actes de celebració del centenari de la cooperativa de Vallbona.

Avui està previst que tinguin lloc activitats per descobrir el territori i hi haurà una caminada que acabarà amb un anellatge d’aus, una ruta BTT i un maridatge de vins amb música en directe al celler L’Olivera.

tracking