SEGRE

TURISME FAUNA

Centenars de reserves a les portes de la temporada de la brama del cérvol

Tretze empreses i entitats programen activitats al voltant d’aquest fenomen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Centenars de persones han reservat ja les seues places per a les activitats relacionades amb la brama del cérvol a les portes de la temporada, que comença a mitjans de mes i s’allarga fins a l’octubre. Segons el patronat de Turisme de la Diputació, hi ha tretze empreses o entitats a Lleida que tenen programada alguna activitat per viure en primera persona aquesta experiència i reben durant aquests dos mesos a centenars de visitants. Una, Rutes 4x4 Ignasi, que realitza aquesta activitat a la reserva de caça de Boumort, té tots els dissabtes i diumenges plens, fet que significa que més de 200 persones es desplaçaran a aquest espai natural per veure i escoltar els cérvols mascles intentant atreure les femelles. El cost de la sortida en aquesta empresa és de 125 euros si es reserven totes les places d’un cotxe o de 25 euros per persona.

El patronat de Turisme de la Diputació va explicar que aquest espectacle de la naturalesa s’ha anat convertint en els últims anys en un reclam turístic important del Pirineu, sobretot en espais com el Parc Natural de l’Alt Pirineu i el del Cadí-Moixeró, el Parc Nacional d’Aigüestortes i la reserva de Boumort.

Així mateix, per facilitar l’accés a la brama, cases de turisme rural del Jussà ofereixen paquets turístics que inclouen l’allotjament, el trasllat en totterreny i l’acompanyament d’un guia especialista que facilita l’accés als millors llocs per escoltar el cérvol.

tracking