SEGRE

TRIBUNALS SUCCESSOS

Presó per agredir un home amb una copa en una baralla a Alfarràs

L’aldarull va tenir lloc dissabte a la nit i l’autor va ser detingut dilluns per intent d’homicidi || La víctima va rebre tretze punts de sutura per un tall al coll

Vista dels jutjats de Balaguer, on va declarar el detingut ahir.

Vista dels jutjats de Balaguer, on va declarar el detingut ahir.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer va decretar ahir l’ingrés a presó provisional i sense fiança per a un veí d’Alfarràs de 37 anys detingut per haver-ne agredit un altre amb una copa trencada en una discussió en aquesta localitat del Segrià. Segons van informar els Mossos d’Esquadra, els fets van tenir lloc dissabte a les 21.30 hores a l’exterior d’un bar situat a l’avinguda Pirineus d’Alfarràs. Arran d’una discussió entre dos homes, un va agredir l’altre amb una copa trencada. A continuació, l’autor de l’agressió va fugir ràpidament del lloc.

La víctima, un veí del municipi de 53 anys, va patir un tall al coll pel qual el van haver de traslladar en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanvoa de Lleida. Al centre hospitalari va necessitar tretze punts de sutura a la ferida i va rebre l’alta mèdica a l’estar fora de perill. El mateix dia dels fets, els agents que investigaven el cas ja havien pogut identificar el presumpte autor dels fets, gràcies a la declaració que es va prendre a la víctima i als testimonis que eren a la zona en aquell moment.

L’agressió es va produir dissabte a la nit a Alfarràs i l’autor va ser detingut dilluns a Lleida

Finalment, dilluns a la tarda es va procedir a arrestar-lo a Lleida. Es tracta d’un home de 37 anys i de nacionalitat marroquina que també és veí d’Alfarràs. Segons fonts policials, víctima i agressor no es coneixien d’abans i la baralla va començar per un tema menor. En un moment donat, els ànims es van caldejar i un d’ells va acabar agredint l’altre després de trencar una copa de vidre. Després de passar a disposició judicial ahir a la tarda, el jutge d’instrucció de Balaguer va decretar-ne l’ingrés a presó comunicada i sense fiança per un presumpte delicte d’intent d’homicidi. Una mesura cautelar que va sol·licitar la Fiscalia. A aquest detingut se li atribueix aquest delicte i no un de lesions a l’entendre que podria haver causat la mort a la víctima ja que li va afectar una zona vital. La instrucció haurà de determinar ara en quines circumstàncies es va produir l’agressió.

Una dona va ser condemnada per una agressió similar a Lleida

L’Audiència de Lleida va condemnar el passat mes de maig a tres anys i mig de presó una veïna d’Alcarràs de 44 anys que va clavar una copa de vidre al coll a l’ex de la seua parella a la terrassa d’un bar del passeig de Ronda de Lleida. El tribunal va condemnar l’acusada per un delicte d’homicidi en grau de temptativa i li va imposar l’obligació d’indemnitzar la víctima amb 7.200 euros per les lesions que va patir. L’Audiència va considerar provat que l’acusada, l’octubre del 2016, es va adreçar cap a la víctima quan estava asseguda a la terrassa d’un bar “amb la intenció d’ocasionar la mort o sense descartar aquesta possibilitat i li va assestar diversos cops amb un tros de vidre d’una copa que prèviament havia trencat”. La va ferir al coll i al braç mentre li deia “et mataré”.

tracking