SEGRE

Un nen de 7 anys mor en una piscina de les Borges Blanques

Els fets han tingut lloc durant unes estades esportives en un club de tennis

Una ambulància surt del club tennis Borges Blanques.

Un nen de 7 anys mor ofegat en una piscina de les BorgesMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de 7 anys veí dels Omellons (Garrigues) ha mort ofegat aquest dijous a Les Borges Blanques. Segons els Mossos d’Esquadra, els fets han passat a les 12.45 hores a la piscina del Club Tennis Borges, on el menor realitzava unes estades esportives. Fins al lloc s'han traslladat personal mèdic del CAP de les Borges, un helicòpter i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i la policia local. Els sanitaris no han pogut salvar la vida del petit, tot i que li han practicat maniobres de reanimació durant una hora i mitja.

Des del jutjat de Lleida han obert una investigació per a determinar les causes exactes que haurien provocat l’ofegament del nen.

Segons el Club Tennis Borges, al torn de estades del nen mort hi participaven 10 alumnes, amb 2 monitors que disposaven de la titulació pertinent. L'entitat ha decidit tancar tres dies les instal·lacions i suspendre totes les activitat previstes arran del tràgic fet.

De la seua banda, l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha informat des del lloc dels fets que durant aquest dijous i divendres queden suspesos tots els actes públics a la capital de les Garrigues i que les banderes onejaran a mig pal i amb un crespó negre com a mostra de condol i respecte cap als familiars de l’infant, els organitzadors de les estades i cap al conjunt de les poblacions dels Omellons i Arbeca, d’on són els pares del nen.

tracking