SEGRE

POLÍTICA

Càrrecs del PDeCAT volen forçar el relleu de Reñé...

Proposen que una assemblea d'associats voti una nova codirecció temporal

Reñé en una visita a Maials.

Reñé presenta la seua renúncia com a president de la Diputació de LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Prop d'uns quranta càrrecs del PDeCAT de Lleida s'han conjurat per forçar el relleu del president del partit en aquesta demarcació, que encara és Joan Reñé, l'expresident de la Diputació investigat per corrupció.

Aquests càrrecs, entre electes i membres dels òrgans del partit a Lleida, han acordat aquest dijous proposar a la cúpula nacional que una assemblea d'associats voti una nova codirecció temporal abans del 15 de desembre.

Joan Reñé continua sent-ne el president, tot i que fa gairebé dos mesos que va renunciar al seu càrrec de la Diputació de Lleida, poc després de ser detingut per la seva suposada implicació amb el cas de corrupció ‘Boreas’. Davant d'aquesta situació, que segons han dit ha comportat que hi hagi "un buit de poder", volen que el conseller nacional del PDeCAT, Antoni Balasch, i el cap comarcal de l'Urgell, Joan Eroles, exerceixin de codirectors, i que així ho voti una assemblea d'associats.

Així mateix, la resposta de la cúpula del PDeCAT ha estat clara, a través de Twitter, on ha afirmat que els canvis ens els òrgans de govenr del partit s'han de fer d'acord amb els estatuts i les normes del partit i respectant els drets de tots els associats i associades. 

tracking