SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Un totterreny cau dins d'un llac gelat al port de la Bonaigua

El conductor en va sortir il·lès i els Bombers van treure el vehicle, que es va quedar atrapat entre el gel || L’accident va tenir lloc ahir al matí a la carretera C-28

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un totterreny es va quedar atrapat en un llac gelat ahir al matí a causa d’una sortida de via a la carretera C-28 al port de la Bonaigua, al municipi d’Alt Àneu. L’accident es va produir a les 10.35 hores a l’altura del quilòmetre 47 i el conductor i únic ocupant va resultar il·lès, segons van informar els Bombers de la Generalitat, que van desplaçar dos dotacions fins al lloc.

Per causes que es desconeixen, el vehicle, de la marca Lexus, va sortir de la calçada i va acabar incrustat dins d’un petit llac gelat que es troba a escassos metres de la carretera en una zona pròxima al telecadira de la Bonaigua que pertany a l’estació de Baqueira-Beret. Malgrat que hi va quedar atrapat, el conductor va poder sortir pel seu propi peu del totterreny, que va quedar parcialment submergit.

Els Bombers van revisar la zona i van estudiar de quina manera podien remuntar-lo. Finalment i després de diversos intents, el van lligar amb una corda a un dels camions van poder treure’l de l’estany. Posteriorment, una grua es va emportar el cotxe. El sinistre no va afectar la circulació pel port de la Bonaigua. L’accident va generar una enorme expectació entre els turistes que hi havia per la zona.

El cotxe va quedar atrapat al gel a escassos metres de la carretera.

El cotxe va quedar atrapat al gel a escassos metres de la carretera.SEGRE

El cotxe va quedar atrapat al gel a escassos metres de la carretera.

El cotxe va quedar atrapat al gel a escassos metres de la carretera.SEGRE

tracking