SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Un jove de Juneda, ferit greu al ser apunyalat la nit del Carnaval a Cervià de les Garrigues

Els Mossos van detenir un veí del poble com a presumpte autor de l’agressió i no descarten més arrestos || Una altra persona va resultar ferida a la baralla, que es va produir a última hora de la matinada

Imatge d’arxiu de Cervià de les Garrigues.

Imatge d’arxiu de Cervià de les Garrigues.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 28 anys de Juneda va resultar ferit de gravetat ahir a la matinada després de ser apunyalat durant una baralla entre dos grups mentre se celebrava la festa de Carnaval de Cervià de les Garrigues. Una segona persona va patir ferides i els Mossos d’Esquadra van detenir un veí de la localitat de 33 anys com a presumpte autor de les agressions. Va ser arrestat inicialment acusat de dos delictes de lesions. La investigació policial continua oberta per aclarir els fets i no es descarta que es produeixin noves detencions.

les claus

  • Detingut. L’arrestat és un veí de Cervià de 33 anys i nacionalitat espanyola. Fa poc més d’un mes que resideix al poble. Inicialment va ser detingut com a presumpte autor de dos delictes de lesions, però no es descarta que pugui ser acusat d’un delicte de temptativa d’homicidi. Avui o demà passarà a disposició judicial. No es descarten altres arrestos. 
  • Ferits. Dos persones van resultar ferides. La de més gravetat és un veí de Juneda de 28 anys que va ser apunyalat a l’esquena i una cama. Va ser traslladat a l’Arnau i, posteriorment, evacuat l’helicòpter a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

La baralla va tenir lloc entre les 5.30 hores i les 6.00 hores al casal municipal, situat al número 20 del carrer Albi, on durant la nit es va celebrar la festa de Carnaval de la localitat. Pel que sembla, sobre aquella hora va arribar un grup de persones procedents d’altres pobles de la comarca (Juneda, les Borges o la Pobla de Cérvoles) i, per causes desconegudes, es va iniciar una baralla després que un dels implicats tirés una taula sobre una persona. La baralla va prosseguir al carrer i va ser quan, pel que sembla, es va produir l’apunyalament.

El ferit greu, de Juneda, va rebre punyalades a l’esquena i la cama i va ser evacuat al Vall d’Hebron

Un home va assestar diverses punyalades a l’esquena i una cama a un jove de Juneda de 28 anys. L’agressor va fugir amb el cotxe i hauria estat a punt d’atropellar diverses persones, segons van informar fonts properes al cas. Els policies van identificar i van interrogar testimonis directes i, poc després, van detenir el suposat autor. Es tracta d’un veí del poble de 33 anys i nacionalitat espanyola. És un home que fa poc més d’un mes que resideix en aquesta localitat de les Garrigues. Va ser traslladat a la comissaria de les Borges Blanques.

Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El jove ferit per arma blanca va ser evacuat amb pronòstic greu a l’hospital Arnau de Vilanova. Al migdia, el seu estat era estable, segons van informar els Mossos d’Esquadra. Posteriorment, va ser evacuat en helicòpter medicalitzat a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

INDIGNACIÓ

L’alcaldessa de Cervià de les Garrigues, Mercè Rubió, es va mostrar molt preocupada i indignada per l’ocorregut i va assegurar que “la festa s’ha desenvolupat amb normalitat i sense cap incident durant tota la nit. Pel que sembla, la baralla s’ha produït quan cap a les 5.30 hores ha arribat aquest grup de persones d’altres pobles de la comarca”. La primera edil desconeixia els motius que van desencadenar la baralla multitudinària.

Per la seua part, els Mossos d’Esquadra van seguir durant tota la jornada amb les indagacions per tal d’aclarir els fets. Es desconeix si haurien decomissat l’arma blanca amb què van apunyalar el jove de Juneda i no descartaven practicar altres detencions.

tracking