SEGRE

EQUIPAMENTS DENÚNCIES

El jutge decreta el desallotjament del bar de l'Ateneu de Linyola

La Societat Cultural ja compta amb propostes per arrendar-lo

L’Ateneu de Linyola.

L’Ateneu de Linyola.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Jutjat de Primera Instància número 2 de Balaguer ha decretat que els arrendataris del cafè bar Ateneu de Linyola hauran de desallotjar el local amb data límit fins al 8 de maig. Per aquesta raó, la Societat Cultural Recreativa Ateneu, entitat presidida per Josep Maria Padullés, ja busca nous arrendataris d’aquest negoci, ubicat a la cèntrica plaça Planell. En aquests moments, l’entitat ja negocia amb una empresa que compta amb una trentena de bars distribuïts per tot el territori i que crearia tres llocs de treball.

El desallotjament del local es produeix després que l’Audiència Provincial de Lleida desestimés el recurs d’apel·lació

que van interposar els actuals arrendataris contra la sentència del jutjat de Balaguer del 28 d’agost, quan es va donar llum verda al desnonament per impagaments.

Posteriorment, els socis també van decidir a través d’una votació popular que aquest antic centre cultural es converteixi en un equipament municipal. Van participar en aquest procés que es va celebrar el novembre passat un total de 121 dels 172 socis tant actius com aportacionistes.

Dividiran l’equipament

La renovada Junta de l’Ateneu, després d’haver celebrat diverses reunions amb el consistori de Linyola, ha acordat dividir en dos parcel·les tot l’equipament. El primer inclou el cafè bar i estarà en mans de la societat, i per la seua part, el segon inclou l’antiga sala de ball i tota la resta de terreny. D’aquesta manera, es podrà agilitzar les obres en aquesta sala per convertir-la en un equipament multifuncional i potser en un futur un centre de dia a la part superior de tot l’edifici que compta amb un total de 1.400 metres quadrats.

tracking