SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENT LABORAL

Ferit crític a l'explotar un dipòsit d'una gasolinera a Fonolleres

Va ser traslladat en helicòpter al Vall d’Hebron || Els Mossos van acordonar el recinte i els bombers van revisar la instal·lació pel temor a una segona deflagració

Bombers revisant l’accés al dipòsit en el qual es va produir la deflagració.

Bombers revisant l’accés al dipòsit en el qual es va produir la deflagració.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un operari de 44 anys va resultar ferit de caràcter crític ahir al matí al produir-se una deflagració en una gasolinera de Fonolleres, nucli de Granyanella, a la Segarra. La instal·lació, que està tancada temporalment per un canvi de titularitat, està situada al costat de l’autovia A-2 al quilòmetre 513 en direcció Barcelona.

L’accident laboral es va produir a les 10.32 hores mentre es portaven a terme treballs de manteniment en els dipòsits de combustible subterranis de la gasolinera. Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, es va produir una deflagració a l’interior d’una de les conduccions dels dipòsits, la qual cosa va provocar que l’operari que hi treballava patís cremades de caràcter greu.

L’operari estava fent tasques de manteniment a la gasolinera, que està tancada al públic

L’home va poder arribar fins a la claveguera de sortida, que té escassament un metre de diàmetre, on un company el va ajudar a sortir.

El ferit tenia el rostre totalment cremat i la roba en flames, segons van comentar testimonis directes.

Fins al lloc de l’accident van acudir dos ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), cinc dotacions de Bombers de la Generalitat, tres patrulles dels Mossos d’Esquadra. L’operari va ser evacuat en helicòpter fins a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona, on va ingressar a la unitat de cremats.

La policia va acordonar el recinte durant el temps en què els bombers van revisar les instal·lacions, davant del perill d’una segona deflagració. Malgrat l’incendi, l’estructura de la gasolinera no va quedar afectada.

Els bombers van escampar escuma sobre els sortidors i a l’interior de les conduccions que porten als dipòsits soterrats. La gasolinera afectada és una de les tres que hi ha a l’àrea de servei de Fonolleres, un punt molt transitat i de parada de conductors, especialment camions.

tracking