SEGRE

Pantalles gegants en diversos municipis de Lleida per seguir les declaracions finals del judici del procés

Les instal·larà Òmnim Cultural

Centenars de persones segueixen la declaració de Jordi Cuixart al Suprem amb una pantalla gegant des de davant de la seu d'Òmnium a Barcelona. Imatge del 26 de febrer del 2019.

Centenars de persones segueixen la declaració de Jordi Cuixart al Suprem amb una pantalla gegant des de davant de la seu d'Òmnium a Barcelona. Imatge del 26 de febrer del 2019.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Òmnium Cultural instal·larà aquest dimecres pantalles gegants a Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i diverses capitals de comarca per poder seguir les declaracions finals dels líders independentistes jutjats al Tribunal Suprem. Segons un comunicat d'aquest dilluns, l'entitat projectarà el judici al carrer tal com ja va fer durant les declaracions del seu president, Jordi Cuixart, i de l'expresident de l'ANC, Jordi Sànchez, el mes de febrer. A Barcelona, la pantalla gegant serà al passeig de Lluís Companys, davant de l'Arc de Triomf; a Girona, a la plaça de la Independència; a Lleida, a la plaça Pau Casals, i a Tarragona, a la Rambla Nova.

A banda de les quatre capitals catalanes, Òmnium també preveu col·locar pantalles gegants en algunes capitals de comarca com Cervera, Figueres, Falset, Reus, la Seu d'Urgell, Manresa, Mataró, Tremp, Olot, Sort, Terrassa, Valls i Vilanova i la Geltrú, així com en d'altres municipis com Sant Cugat del Vallès.

tracking