SEGRE

Ramon Augé, alcalde de Cervera: “He patit però no he dubtat mai”

La seua investidura va ser la més tensa a les comarques de Lleida després de l’acord de JxCat amb PSC i SiF que va deixar ERC a l’oposició a la Paeria de Cervera

Ramon Augé

Ramon AugéSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com ha v iscut e l s dies de negociacions?

He passat moments durs i difícils. Donàvem per fet que governaríem conjuntament amb Esquerra Republicana i els vam fer la proposta de compartir l’alcaldia dos anys cadascú. No obstant això, a dos dies de la constitució de la corporació van començar a parlar de donar-nos un any l’alcaldia i després quinze mesos. D’altra banda, ja havíem parlat amb la resta de formacions que ens donaven suport i vam optar per presentar-nos a governar, perquè vam considerar que és la millor manera de seguir amb el treball que s’ha dut a terme en els últims dos mandats.

Ha rebut moltes crítiques pel pacte amb el PSC. Va pensar en algun moment a fer marxa enrere?

Ho vaig passar malament, es veu a les fotos de dissabte, però no vaig dubtar en cap moment.

Serà difícil governar a tres bandes?

La predisposició de tots és bona i penso que serà facil. Tinc ganes de fer moltes coses. Pel que fa als temes de país, intentarem alinear-nos amb les altres formacions independentistes. El més difícil ha estat suportar les crítiques que he rebut a Cervera per haver pactat amb el PSC i SiF, han estat dures. D’altra banda, he de dir que des del partit no m’han posat traves, encara que van parlar amb mi, és evident. Tanmateix, no vaig rebre pressions importants.

Hi haurà noves regidories?

Bàsicament es mantindran les que hi havia, encara que hi pot haver algun petit canvi. La idea és intentar adaptar l’organigrama a la nova relació de llocs de treball, encara que no hi haurà grans canvis.

Quines són les vostres actuacions prioritàries?

Finalitzar els projectes iniciats per l’anterior equip de govern com ara la construcció del nou pavelló, el pla de mobilitat i intentar que l’índex d’atur sigui zero.

Vostè ve del món del sindicalisme agrari. És semblant a la política?

Evidentment és molt diferent, però a tot arreu has de negociar i entendre’t amb la gent, així com liderar projectes per fer el millor en cada àmbit.

Es postula també per anar la Diputació?

Sí, però al final no hi aniré.

tracking