SEGRE

ESQUÍ INSTAL·LACIONS

Inicien el desmuntatge de l'antic telecadira d'Espot

La construcció del nou, a l’agost

Imatge del desmuntatge del telecadira de la Roca de l’estació d’esquí d’Espot.

Imatge del desmuntatge del telecadira de la Roca de l’estació d’esquí d’Espot.FGC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballs per instal·lar el nou telecadira que donarà accés a les pistes de l’estació d’esquí d’Espot ja han començat. Fonts de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), que gestiona aquest complex i el de Port Ainé, van explicar ahir que des de la setmana passada treballen en el desmuntatge del telecadira de la Roca, que es va avariar durant la temporada d’hivern al desprendre-se’n una de les cadires sense causes que ho justifiquessin.

Les mateixes fonts van apuntar que ja s’han desmuntat les cadires i els cables i ara s’estan traient les pilones del telecadira. Així mateix, van assegurar que està previst que la construcció del nou remuntador s’iniciï a començaments d’agost. L’empresa Teleféricos y Nieve es va adjudicar els treballs per habilitar el nou telecadira per 5.749.999 (sense IVA).

Quan el telecadira de la Roca es va clausurar el mes de febrer passat, l’accés a l’estació es va portar a terme amb màquines trepitjaneu i jeeps, encara que FGC també va oferir la possibilitat que els esquiadors amb forfet de temporada poguessin accedir a les pistes de Port Ainé o a les de Baqueira.

tracking