SEGRE

EMPRESES A OURENSE

Vall Companys entra en el mercat del conill al comprar una planta a Cunicarn

Exterior de les instal·lacions de l’escorxador d’Avidel, propietat de Vall Companys, a Alcoletge.

Exterior de les instal·lacions de l’escorxador d’Avidel, propietat de Vall Companys, a Alcoletge.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avigal, empresa del grup agroramader Vall Companys, ha adquirit el centre de producció de carn de conill que la companyia catalana Cunicarn tenia a Celanova (Ourense), una operació amb què la societat especialitzada en la cria i la comercialització de carn de porcí, avícola i bestiar entra en la producció de carn de conill.

La firma de l’acord de compravenda es va formalitzar divendres passat, segons va informar ahir el mateix grup lleidatà. Vall Companys garanteix el manteniment dels llocs de treball del centre de producció a Ourense, subrogant els contractes de 49 professionals que treballen a les instal·lacions que tenen una capacitat productiva de preparació de 3 milions de conills a l’any.

La gestió d’Avigal al centre de Celanova també garantirà les relacions comercials amb els trenta proveïdors que tenia Cunicarn i els seixanta ramaders independents amb els quals es té contracte de subministrament, va indicar Vall Companys. El Grup Vall Companys és un conglomerat agroalimentari de caràcter familiar fundat l’any 1956 a Lleida que treballa amb un model d’integració de totes les fases del procés productiu.

tracking