SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Crític al caure amb el cotxe en un canal a Vallfogona de Balaguer

Un veí li va sostenir el cap fora de l’aigua per evitar que s’ofegués

Un home va haver de ser rescatat al caure amb el vehicle en una séquia a Vallfogona de Balaguer.

Un home va haver de ser rescatat al caure amb el vehicle en una séquia a Vallfogona de Balaguer.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va haver de ser traslladat ahir en estat crític a l’hospital Arnau de Vilanova al caure amb el cotxe a una séquia del Canal d’Urgell a Vallfogona de Balaguer. Els fets es van produir a les 09.26 hores quan, per causes que es desconeixen, un vehicle conduït per un home de 75 anys va sortir de la via a la carretera C-13 a l’altura del punt quilomètric 26,5 i va acabar caient al canal. Com a conseqüència de l’impacte, el conductor va quedar inconscient. Un veí que va presenciar el sinistre va baixar fins al canal i va mantenir el cap de la víctima fora de l’aigua per evitar que s’ofegués. Fins al lloc dels fets es va traslladar una dotació dels Bombers de la Generalitat, que va rescatar el conductor del vehicle, i una ambulància del SEM, que el va traslladar en estat crític a l’Arnau de Vilanova. Al tancament d’aquesta edició la víctima es trobava a l’UCI en estat molt greu.

D’altra banda, un accident entre un cotxe i un camió a l’N-240 al seu pas per Lleida va deixar ahir dos ferits lleus. El sinistre va tenir lloc a les 12.03 hores i fins al lloc dels fets es van desplaçar dos dotacions del SEM que van atendre in situ les víctimes. A causa del sinistre els Mossos d’Esquadra van tallar els dos carrils de la via durant mitja hora i van donar pas alternatiu fins a les 14.00. A Coll de Nargó, un taxi va acabar bolcant després d’una col·lisió amb un altre turisme a la carretera C-14, encara que no es van registrar ferits.

Així mateix, dos persones van morir ahir a la matinada en una col·lisió frontal entre dos camions a l’N-II a Candasnos. La via va estar tallada durant vuit hores.

Un home va haver de ser rescatat al caure amb el vehicle en una séquia a Vallfogona de Balaguer.

Un home va haver de ser rescatat al caure amb el vehicle en una séquia a Vallfogona de Balaguer.ITMAR FABREGAT

tracking