SEGRE

MUNICIPIS POLÈMICA

El col·lectiu juvenil La Garsa deixa el local d'Alcarràs

Denúncia “xantatge” de l’ajuntament

Imatge de l’assemblea d’ahir de La Garsa a Alcarràs.

Imatge de l’assemblea d’ahir de La Garsa a Alcarràs.ASSEMBLEA DE JOVES LA GARSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’assemblea de joves La Garsa d’Alcarràs va decidir ahir abandonar el local que ocupava fins ara a les antigues escoles després que l’ajuntament els notifiqués que havien de fer-ho o iniciarà un procés penal per usurpació del patrimoni municipal.

Fonts de l’entitat juvenil, que van negar qualsevol vinculació amb la CUP, van denunciar ahir “xantatge” per part de l’ajuntament i van avançar que mantindran la programació d’activitats en aquesta localitat del Segrià “allà on puguem”. A més, iniciaran una campanya per reivindicar la reubicació en un altre espai i demanar que se’ls retirin les sancions, que ascendeixen a 1.400 euros. Aquestes multes corresponen a dos infraccions de l’ordenança de civisme per insultar l’alcalde, Manel Ezquerra, i per tenir la música a un volum elevat en una festa de l’agost passat (vegeu SEGRE d’ahir).

El consistori ja va assegurar que el fet de “desallotjar” aquesta entitat juvenil es deu al fet que necessita l’espai per al laboratori de projectes de bioeconomia i que La Garsa no pot beneficiar-se de subvencions econòmiques o en espècies al tenir obert un expedient sancionador.

tracking