SEGRE

ESNOTICIA

Dos joves de Mollerussa, atrapats a Tenerife

Anabel Segura i David Seseña, que van viatjar a l’illa dimecres passat || Havien de tornar avui però els van cancel·lar el vol

Els dos veïns de Mollerusa, David Seseña i Anabel Segura.

Els dos veïns de Mollerusa, David Seseña i Anabel Segura.ANABEL SEGURA

Creat:

Actualitzat:

Anabel Segura i David Seseña, dos joves de Mollerussa de 34 i 35 anys, respectivament, es troben atrapats a Tenerife per la crisi del coronavirus. Van arribar a l’illa dimecres passat dia 11 de març i havien de tornar avui amb un avió de Vueling, però la companyia els ha cancel·lat el vol en dos ocasions. És per això que la parella ha hagut de comprar pel seu compte un altre vol per poder tornar demà amb la companyia Ryanair, però encara no saben del cert si el vol podrà enlairar-se aquesta vegada o també s’acabarà cancel·lant.

En declaracions a SEGRE, van explicar que s’han posat en contacte amb Vueling, Aena i fins i tot amb el consolat, però no han obtingut resposta. A més, asseguren que tenen por de quedar-se atrapats a Tenerife, on estan instal·lats en una casa de la plataforma Airbnb i separats de la seua filla d’11 anys, que és a Golmés, a casa dels seus avis. Si finalment no poden tornar i han de quedar-se més dies confinats, van indicar que hauran de pactar el cost de l’allotjament amb la propietària del pis, que actualment es troba al Regne Unit. A més a més, tenen el seu vehicle aparcat al pàrquing de l’aeroport de Barcelona, que hauran de continuar pagant fins al dia de la tornada, com també hauran de continuar abonant el preu del seu vehicle de lloguer que tenen contractat a l’illa.

La parella ha hagut de pagar la tornada amb una altra companyia, però no la tenen assegurada

La parella assegura que estan “molt nerviosos i espantats” i que fins i tot els costa descansar i agafar el son. Procuren passar les llargues hores d’espera fent esport al balcó, buscant informació i parlant constantment amb amics i familiars per mitjà de videoconferència.

A més, adverteixen que els veïns de l’illa “no s’estan prenent del tot seriosament” les restriccions per poder evitar els possibles contagis i això afegeix “encara més inquietud a la situació”.

tracking