SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

VÍDEO | Tres ferits al caure per un barranc a Ivars de Noguera

El cotxe en el qual viatjaven va sortir de la carretera

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres persones, dos homes i una dona, van resultar ferides ahir a la tarda després que el cotxe en el qual viatjaven es precipités per un barranc a la carretera de la central de pantà de Santa Anna, a Ivars de Noguera.

Els serveis d’emergència van rebre l’avís de l’accident cap a les 19.00 hores i fins al lloc dels fets van acudir cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil.

El vehicle va caure en el curs del riu i a escassos metres de les comportes del pantà de Santa Anna

Per causes que es desconeixen, un turisme Mercedes va sortir de la via prop d’un pont i es va precipitar al buit, per un desnivell d’uns vint metres d’altura. Els bombers i els sanitaris van haver de baixar fins al curs del riu Noguera Ribagorçana, a escassos metres de les comportes del pantà, per poder rescatar els ocupants.

Els ferits són dos homes de 34 i 35 anys i una dona de 37. Els tres van resultar lesionats amb pronòstic menys greu i van ser evacuats en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova, segons van informar fonts del SEM. També es va activar un helicòpter amb els GRAE i un metge.

Els ferits van ser evacuats pel riu.

Els ferits van ser evacuats pel riu.ITMAR FABREGAT

Els ferits van ser evacuats pel riu.

Els ferits van ser evacuats pel riu.ITMAR FABREGAT

tracking