SEGRE

ESNOTICIA

Josep Pàmies reuneix un centenar de persones per fer-se petons i abraçar-se a Balaguer

Un centenar de persones es van congregar dissabte a Balaguer, convocades per Dolça Revolució amb Josep Pàmies al capdavant. Segons l'associació, va ser una trobada de “petons i abraçades” per “contrarestar la farsa de les mesures repressores sobre la mal anomenada 'pandèmia' del coronavirus”. L'ajuntament, que ho desconeixia, ho investigarà.

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un centenar de persones es van congregar dissabte a Balaguer per participar en una trobada de “petons i abraçades” convocada per Dolça Revolució amb l’horticultor local Josep Pàmies al capdavant. L’objectiu era, segons els organitzadors, “contrarestar la farsa de les mesures repressores i inoperants sobre la mal anomenada pandèmia del coronavirus”. No portaven mascaretes. Van explicar que “hem previngut contagis ruixant-nos amb MMS” o clorit de sodi, una substància prohibida per al consum humà.

“Petons i abraçades”, sense mascaretes i dinar de germanor La mateixa entitat va ser la que ahir va difondre un vídeo en el qual es pot veure desenes de persones a l’espai natural. Cap d’ells no porta mascareta i no mantenen el mínim de dos metres de distància social que aconsellen les autoritats. La trobada, que s’hauria celebrat a l’Horta d’Avall de la capital de la Noguera, va acabar amb un dinar de germanor, segons va explicar Josep Pàmies a aquest dia

Els organitzadors van donar a conèixer les plantes medicinals a la ribera del Segre i van celebrar “un dinar de germanor, petons i abraçades prohibits”. Imatges difoses per la mateixa entitat mostren nombroses persones molt a prop entre si, en un moment en què les comarques del pla de Lleida són a la fase 1 de la desescalada, en què només es permeten reunions de fins a deu persones.

La Cambra de Comerç i la Federació d’Hostaleria, entre d’altres, han criticat la decisió

Pàmies va assegurar ahir a aquest diari que “la majoria eren de Lleida però també n’hi havia de Barcelona, Saragossa o Burgos”. Va afirmar que “han vingut els Mossos i ens han demanat mantenir la distància entre persones i posar-nos mascareta”. Tanmateix, des de la policia catalana no en tenien constància, segons un portaveu. Pàmies va reiterar que “no tenim por de contagis. Ens oferim com a conillets d’índies. Que ens infectin i demostrarem que l’MMS i l’artemisa ho curen”. Va afegir que “mediquen els malalts amb productes tòxics”. Sobre el coronavirus, va afegir que “no s’ha de tenir por, només han aconseguit paralitzar la societat”.

L’ajuntament de Balaguer contactarà avui amb els Mossos. L’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, va assegurar que “desconeixíem la trobada i no hi va haver queixes”. Altrament, la Policia Local hi hauria anat com han fet en pisos on hi va haver festes i més persones de les permeses.

Col·legis de metges de l’Estat, contra l’horticultor per l’MMS

La Comissió Permanent del Consell General de Col· legis Oficials de Metges de l’Estat (CGCOM) va comunicar a mitjans d’abril que es personaria com a acusació particular, quan hi hagi diligències penals obertes, en el procediment iniciat a instàncies de la denúncia recent presentada pel Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC), davant de la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia, contra Josep Pàmies i l’associació de medicina alternativa Dolça Revolució. Denuncia els missatges i manifestacions afirmant que el producte MMS (clorit de sodi), prohibit a Espanya i a Europa per a consum humà, serveix per curar o remeiar la infecció per coronavirus. Els metges consideren que aquesta “actitud irresponsable” constitueix un atemptat contra la salut pública, intrusisme professional i publicitat il·lícita i publicitat enganyosa que “posa en risc greument la salut dels ciutadans i pacients”.

“Petons i abraçades”, sense mascaretes i dinar de germanor - La mateixa entitat va ser la que ahir va difondre un vídeo en el qual es pot veure desenes de persones a l'espai natural. Cap d'ells no porta mascareta i no mantenen el mínim d ...

“Petons i abraçades”, sense mascaretes i dinar de germanor - La mateixa entitat va ser la que ahir va difondre un vídeo en el qual es pot veure desenes de persones a l'espai natural. Cap d'ells no porta mascareta i no mantenen el mínim d ...SEGRE

tracking