SEGRE

Tremp prorroga el contracte per a la ràdio municipal

Imatge d’arxiu del centre de Tremp, amb l’Epicentre.

Imatge d’arxiu del centre de Tremp, amb l’Epicentre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Tremp ha prorrogat el contracte amb Montcau Produccions per a la gestió de la ràdio municipal, tal com ja es preveia en l’adjudicació del concurs. L’alcaldessa, Pilar Cases, va explicar ahir que cada any paguen uns 30.000 euros a aquesta empresa per al funcionament de Ràdio Tremp i va assegurar que “no podríem pagar” el que costaria “una emissora municipal” gestionada pel consistori.

Segons va publicar La Valira, Compromís per Tremp (a l’oposició a la capital del Pallars Jussà) va portar davant de l’Oficina Antifrau de Catalunya presumptes irregularitats a la ràdio municipal. Entre aquestes, la contractació del periodista i fill del llavors alcalde, Joan Ubach, per part de l’empresa. Cases va remarcar que “es va fer un concurs”, que va guanyar Montcau Produccions i va ser aquesta empresa “qui el va contractar, no l’ajuntament”. Cases va apuntar que tant el consistori com l’empresa van enviar a Antifrau tota la documentació que els van sol·licitar sobre el tema.

Sentència sobre la gestió

D’altra banda, La Valira també va informar que una sentència del jutjat contenciós administratiu número 1 de Tarragona va declarar il·legal l’adjudicació de la gestió d’una ràdio municipal a un particular. Aquesta sentència arriba després d’una demanda que va interposar l’Associació Catalana de Ràdio (ACR) contra l’ajuntament de Castellvell del Camp (a la comarca del Baix Camp) per la cessió de la ràdio a una entitat externa.

tracking