SEGRE

COMARQUIS

El Govern aprovarà un decret per reafirmar les mesures adoptades a Lleida

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat que aquest dilluns a la tarda aprovaran un decret llei que incorpori un pla per poder actuar "amb contundència" davant de rebrots com els del Segrià

Quim Torra, a roda de premsa d'aquest dilluns

Quim Torra, a roda de premsa d'aquest dillunsGOVERN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat que aquest dilluns a la tarda aprovaran un decret llei que incorpori un pla per poder actuar "amb contundència" davant de rebrots com els del Segrià, que reafirma les mesures de confinament adoptades a la zona, malgrat de què el Jutjat d’Instrucció 1 de Lleida, en funcions de guàrdia, hagi rebutjat ratificat.

En roda de premsa en el Palau de la Generalitat, acompanyat pel vicepresident i conseller d’Economia, Pere Aragonès, ha rebutjat la decisió judicial: "No estem d’acord amb aquesta decisió judicial. No l’acceptem. Assumirem les conseqüències que es derivin, però no puc posar en perill la salut de les persones".

Segons Torra, les decisions aprovades des del Govern no poden quedar encallades en un conflicte competencial als jutjats, i per això ha demanat a la població del Segrià que es protegeixi davant de l’avenç del coronavirus i segueixin les indicacions el Govern i no les del jutjat "pel seu bé".

tracking