SEGRE

Un centenar d'efectius, a la recerca d'un nen de vuit anys desaparegut a Torà

El petit, amb discapacitat, es va extraviar quan jugava a la casa de colònies Auró Natura de Llanera || La recerca va començar a primera hora de la tarda amb 100 persones, entre professionals i voluntaris

Bombers, ahir a la zona iniciant el dispositiu de recerca

Bombers, ahir a la zona iniciant el dispositiu de recercaLAIA PEDRÓS

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Bombers, Mossos d’Esquadra, Agents Rurals i mig centenar de voluntaris van iniciar ahir a la tarda la recerca d’un nen de vuit anys que havia desaparegut en un bosc entre la Segarra i el Solsonès. Quan es va extraviar, el petit es trobava a la Casa Auró Natura, una casa de colònies i alberg especialitzat en l’atenció de persones amb diversitat funcional, de Llanera, al municipi de Torà. El nen va ser vist per última vegada durant un joc.

Els serveis d’emergència van rebre l’avís a les 15.27 hores i fins al lloc van acudir tretze dotacions, dos helicòpters, efectius del GRAE i especialistes del Grup Caní de Recerca dels Bombers. També hi van participar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, Agents Rurals, membres de les ADF, una ambulància del SEM i mig centenar de voluntaris, molts dels quals veïns de la zona. Els Bombers, que dirigeixen l’operatiu, van afirmar que no calia més personal.

Camins i pistes

“Hem iniciat una recerca extensiva pels punts probables on podria estar el nen, que s’ha perdut com si fos un joc. Ara ens centrem en camins i pistes. Ja hem revisat alguns camins per terra i aire però és una zona complicada”, va dir a aquest diari Roman Pallàs, un dels comandaments dels Bombers que dirigeixen l’operatiu. La recerca del petit es va iniciar en un radi de mig quilòmetre al voltant de la casa de colònies.

Amb l’arribada de l’horabaixa, els helicòpters es van retirar i es van mantenir els equips terrestres. El consell del Solsonès, a través dels bombers voluntaris de Pinós, va fer una crida a la col· laboració ciutadana per les xarxes. El nen havia anat a la Casa Auró a passar el pont i no era la primera vegada que hi acudia. Al tancament d’aquesta edició no l’havien trobat.

Bombers, ahir a la zona iniciant el dispositiu de recerca

Bombers, ahir a la zona iniciant el dispositiu de recercaLAIA PEDRÓS

Imatge d'arxiu d'un dispositiu de recerca dels Bombers.

Imatge d'arxiu d'un dispositiu de recerca dels Bombers.LAIA PEDRÓS

tracking