SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Roben l'autocaravana a l'atleta d'Agramunt Sílvia Puigarnau mentre s'entrenava

La corredora de muntanya Sílvia Puigarnau la va aparcar divendres en una àrea de Sitges || Duia una bici, un ordinador i més material i demana ajuda a les xarxes

Imatge de l’autocaravana, una Carado T132 amb matrícula 6665-JVL.

Imatge de l’autocaravana, una Carado T132 amb matrícula 6665-JVL.S.P.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La corredora de muntanya d’Agramunt i directora d’INEF de la Seu d’Urgell, Sílvia Puigarnau, està vivint un malson des de divendres passat al migdia, quan uns lladres li van robar l’autocaravana que havia aparcat en una àrea habilitada per a aquest tipus de vehicles a Sitges per poder entrenar-se juntament amb un company. “Vaig tancar amb clau i me’n vaig anar a entrenar-me. Quan vaig tornar, l’havien robat. No m’ho podia creure”, va explicar ahir Puigarnau a aquest diari. A l’interior del vehicle, que utilitza amb la seua parella i també atleta Eduard Hernández per anar a competicions, hi havia una bici, un ordinador, documentació personal i més material.

La lleidatana va denunciar el robatori el mateix divendres davant dels Mossos d’Esquadra i també ha fet una crida a través del seu perfil a Instagram, on compta amb 10.600 seguidors i explica els seus reptes esportius, per demanar col·laboració ciutadana.

“També estem trucant a totes les policies locals de la zona perquè ens ajudin. Ens han comentat que fins demà [per avui] no es podran revisar càmeres de seguretat de la zona”, va explicar.

L’autocaravana és una Carado T132 de color blanc amb matrícula 6665-JVL. “No és tan sols el valor econòmic del vehicle i tot el material, és que hi tenia tota la documentació i la major part del meu treball a l’ordinador”.

En el seu compte d’Instagram, l’esportista lleidatana va fer diumenge la següent reflexió: “El món m’ha decebut. No sabia que hi podia haver gent tan dolenta. Tanmateix, hem sentit el suport d’amics i bona gent que ni coneixem ajudant-nos amb la difusió del robatori.” D’aquesta forma, les persones que tinguin alguna pista o sospites d’on pot estar el vehicle poden posar-se en contacte amb Puigarnau o la seua parella trucant als números 626505331 o 639987220.

tracking