SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Apunyala una jove a l'abdomen per robar-li a Lleida i s'escapa

Va ocórrer ahir a les 2.00 hores i els Mossos d'Esquadra busquen l'agressor

Imatge de la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Imatge de la comissaria dels Mossos d’Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove va resultar ferida la matinada d’ahir al ser apunyalada per un individu que va intentar robar-li a l’avinguda de les Garrigues, a Cappont, segons ha pogut saber aquest diari. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per identificar, localitzar i detenir l’autor de l’agressió. La policia va recuperar el ganivet. Els fets van tenir lloc al voltant les 2.00 hores als voltants d’un local de lleure nocturn de l’avinguda de les Garrigues quan un individu va assaltar una dona per robar-li. L’home li va assestar entre dos i tres punyalades i va fugir. Fins al lloc van acudir diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La dona va ser atesa in situ i, posteriorment, evacuada a l’hospital Arnau de Vilanova. Va ser sotmesa a diverses proves per descartar que les ferides li haguessin afectat algun òrgan i va ser donada d’alta a primera hora de la tarda.Per la seua part, els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec de la investigació i van recuperar el ganivet amb què l’individu va atacar la dona. Està previst que els investigadors prenguin declaració a la víctima i als testimonis de l’agressió.Val a recordar que dissabte de la setmana passada la Guàrdia Urbana va detenir a Balàfia un jove després que apunyalés una dona al coll quan estava a la terrassa d’un bar, com va avançar SEGRE.

Els fets van tenir lloc a les 20.20 hores al carrer Rosa Parks, quan un individu va agafar del coll una dona i li va assestar una punyalada amb un ganivet que es va trencar. Amics de la víctima, entre ells una mossa d’esquadra fora de servei, van perseguir l’home i van aconseguir retenir-lo al carrer Enric Pubill. A aquestes dos recents agressions, s’ha de sumar el brutal assassinat la matinada del passat 10 d’abril d’una taxista a la Bordeta. La víctima, de 43 anys, va rebre més de vint de punyalades. Els Mossos d’Esquadra busquen l’autor.

tracking