SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor una dona al caure en una piscina buida a Guissona

L'accident va tenir lloc ahir al migdia al jardí d'una casa particular || La víctima és una veïna de la localitat de seixanta-nou anys

Vista aèria de Guissona.

Vista aèria de Guissona.TONI GIRONÈS/JORDI BERNADÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una veïna de Guissona de 69 anys va perdre la vida ahir al migdia al caure accidentalment en una piscina buida d’una casa particular de la localitat de la Segarra, segons ha pogut saber SEGRE. La difunta és Claustre Tomàs Bertran i el succés va provocar una enorme commoció a Guissona perquè la víctima estava molt compromesa amb les activitats locals. Els serveis d’emergència van rebre al voltant de les 12.30 hores l’avís d’un accident a l’interior d’un domicili particular situat al carrer Mestre Pere Santaló, a la urbanització Sant Plàcid.

El fatal incident va tenir lloc quan una dona que es trobava al jardí de la casa d’uns amics va relliscar caminant i va caure a dins de la piscina, que estava buida. Pel que sembla, va rebre un fort cop al cap i va quedar inconscient. Els acompanyants van avisar ràpidament del que havia passat.

Fins al lloc van acudir dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i dotacions dels Bombers de la Generalitat. Malgrat els esforços, els equips d’emergència no van poder fer res per salvar la vida de la dona. Els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec de les diligències informatives de l’accident.

La notícia de la mort de Claustre Tomàs Bertran va provocar una enorme commoció ahir a Guissona, ja que es tracta d’una persona molt coneguda i estimada pels veïns. La difunta estava vinculada a diverses entitats locals i formava part de les dos corals que hi ha en aquesta localitat de la Segarra. Era una amant de la poesia i els seus pròxims la van definir com “una dona compromesa i molt estimada”.

El setembre del 2019, una nena de catorze anys va morir al caure accidentalment per la claraboia d’un novè pis de l’avinguda Francesc Macià de Lleida. Un veí d’Agramunt de 40 anys va perdre la vida el març del 2018 al caure d’esquena des d’un balcó. En un cas semblant, un home de 56 anys va morir al precipitar-se d’un balcó a Mollerussa quan penjava una bandera.

tracking