SEGRE

Els motoristes morts a Alfés són una dona de 34 anys i un home de 43 de Lleida i una dona de 44 de Logronyo

El cotxe va envair el sentit contrari en un punt en el qual tenia línia contínua i quan passaven tres motos en sentit contrari

El cotxe després d'atropellar les dos motos a Alfés.

El cotxe després d'atropellar les dos motos a Alfés.Amado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els tres motoristes que van morir aquest dijous a primera hora de la tarda en un xoc frontal entre les dos motos en què viatjaven i un turisme, a Alfès, són la conductora i única ocupant d'una de les dos motos, A. M., de 34 anys i veïna de Lleida; i el conductor i la passatgera de l'altra moto, C. R. C. de 43 anys i veí de Lleida i S. M. S. de 44 anys i veïna de Logronyo. La conductora del turisme va resultar ferida en estat menys greu i va ser traslladada a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

L’accident es va produir a les 15.33 hores a l’altura del quilòmetre 126,5 quan, per causes que es desconeixen i s’estan investigant, un turisme Seat Toledo, que circulava en direcció a Flix, va envair el sentit contrari en un punt en el qual tenia línia contínua i quan passaven tres motos que anaven cap a Lleida, segons van informar els Mossos d’Esquadra.

La primera moto, en què anava un home, va poder esquivar el vehicle, però no així les altres dos. La segona moto, que conduïa una dona, i la tercera, en la qual anava una parella, van ser envestides pel cotxe. Els tres motoristes van perdre la vida a conseqüència del brutal impacte. Una de les motocicletes va quedar reduïda a ferralla a sota de la part davantera del Seat mentre que l’altra va sortir disparada i es va quedar enmig d’un camp de fruiters.

Fins al lloc del sinistre van acudir quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies, una unitat de comandament i una psicòloga del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder fer res per salvar la vida dels tres motoristes. La conductora i única ocupant del turisme va patir ferides de diversa consideració i va ser traslladada a l’Arnau. 

Agents dels Mossos de la Unitat de Trànsit es van encarregar de fer l’atestat del sinistre i, entre altres actuacions, van fer fotos aèries amb un trípode. La via es va reobrir cap a les 18.00 hores.

tracking