SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Apunyalat un jove a Tàrrega

En un local de lleure nocturn i la víctima, amb una ferida a l'abdomen, va ingressar a l'UCI de l'Arnau de Vilanova || El presumpte agressor va acudir a comissaria i va ser detingut

Imatge de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Tàrrega.

Imatge de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Tàrrega.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove de 24 anys de Tàrrega va resultar ferit ahir al ser apunyalat en un pub de l’avinguda Catalunya de Tàrrega. Els fets van tenir lloc cap a les cinc de la matinada. La policia es va trobar un home amb una ferida a l’abdomen produïda per una arma blanca.

Fins al moment es desconeix si l’agressió va tenir lloc a l’interior de l’establiment o a l’exterior, ni tampoc el motiu de la disputa. El presumpte autor dels fets, un veí de Cervera de 34 anys, es va entregar ahir a la tarda a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la capital de la Segarra on va quedar detingut, segons van explicar fonts properes. El jove ferit va ser intervingut quirúrgicament i evolucionava de forma favorable a l’UCI de l’Arnau de Vilanova. Per la seua part, els Mossos van assenyalar que s’havia obert una investigació per determinar les circumstàncies de l’agressió.

El novembre passat, l’enfrontament de dos clans familiars per la possible relació de dos joves va provocar una baralla en un bar de Mollerussa en què va morir un veí de Miralcamp de 35 anys. Un mes abans, a les Borges Blanques, un jove de 34 anys va ser assassinat a ganivetades arran d’una baralla. L’autor confés va fugir però es va entregar a la comissaria dels Mossos de Lleida dos dies després dels fets.

tracking