SEGRE

SUCCESSOS EDUCACIÓ

Els Mossos investiguen una suposada agressió sexual a un alumne en un institut de Cervera

Protesta avui de pares per aquest cas i un de presumpte bullying al mateix centre de la capital de la Segarra

Imatge de l’institut La Segarra.

Imatge de l’institut La Segarra.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra investiguen un suposat cas d’agressió sexual a un alumne a l’Institut La Segarra de Cervera. A més, també s’ha produït un presumpte cas de bullying al mateix centre (vegeu el desglossament). Aquests dos casos han motivat que pares hagin convocat per avui a les 13.00 hores una concentració davant del primer centre per mostrar el seu rebuig.

Aquest primer cas es tractaria d’una agressió sexual i una situació continuada d’assetjament d’un alumne de 15 anys per part d’uns altres dos alumnes que cursen tercer de l’ESO. Els fets haurien tingut lloc a l’interior de la classe. Els Mossos van confirmar que fa unes setmanes van rebre una denúncia per part d’un progenitor en què denunciava que diversos alumnes havien fet tocaments al seu fill per sobre dels pantalons.

Van identificar totes les parts i van derivar el cas a la Fiscalia de Menors. Els fets es remunten al 24 de gener. La mare de l’estudiant afectat va explicar ahir a aquest diari que dos companys el van acorralar contra una finestra, el van despullar i li van fer tocaments.

Diversos alumnes ho van presenciar però van optar inicialment pel silenci per por. La víctima va passar quinze dies a casa per recuperar-se però al tornar es va repetir la situació d’assetjament i va estar diversos dies més a casa. Als dos presumptes agressors se’ls va canviar de classe perquè no tinguessin contacte amb la víctima.

Aquesta setmana, al tornar, s’hauria repetit l’assetjament, per la qual cosa la mare ha iniciat els tràmits per traslladar el seu fill de centre. Fonts properes al cas van dir que el centre va acompanyar el pare a presentar denúncia davant dels Mossos.

La víctima d’assetjament escolar, atesa al dir que es volia suïcidar Un altre cas d’assetjament escolar s’hauria produït a mateix centre, l’Institut La Segarra de Cervera. La víctima seria un alumne de 12 anys que cursa Primer d’ESO. Pel que sembla, dimecres l’afectat va assegurar que tenia la intenció de suïcidar-se i, des del mateix institut, el van portar al CAP per ser atès, segons van informar ahir a aquest diari fonts solvents. Per la seua part, la Paeria de Cervera va explicar ahir respecte al cas d’agressió sexual que s’havien activat els protocols de seguiment per part del centre. Daltra banda, aquest diari va intentar ahir obtenir sense èxit la versió de la direccions d’ambdós instituts. Pares han convocat per avui una concentració per mostrar el seu suport als afectats.

tracking