SEGRE

PROGRAMES NIT DE CAP D?ANY

Lleida TV acomiada 2016 a Torrefarrera i obre 2017 amb la música de Pastorets Rock

L’església de la Santa Creu de Torrefarrera donarà les campanades.

L’església de la Santa Creu de Torrefarrera donarà les campanades.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida TV acomiadarà l’any 2016 i donarà la benvinguda al 2017 des de Torrefarrera, en un especial presentat per Mariví Chacón i Joan Cama que arrancarà a les 23.40 hores i comptarà amb música, focs artificials i molta festa.

Des de la plaça de l’ajuntament, els veïns d’aquesta localitat del Segrià es menjaran els grans de raïm al so de les campanes de l’església de la Santa Creu. L’especial comptarà amb les veus de la Coral Clavellina i els ritmes dels Grallers de Torrefarrera, amb els quals el gegant més popular del municipi, Bernat Soler, ballarà per celebrar l’any nou. Els responsables de la Clavellina i els Grallers, així com l’alcalde, Jordi Latorre, i la regidora Carmen López, faran balanç de l’any.

A continuació, la cadena del Grup SEGRE emetrà el concert que la banda lleidatana Pastorets Rock va oferir el passat 25 de desembre a la sala Cotton Club. Els temes més coneguts del seu repertori, com Baixant de la font del gat o Som de l’oest sonaran en els primers compassos de l’any, a partir de les 00.15 fins a la 01.45.

Per als més petits, Lleida TV també ha programat per a aquest dissabte a les 22.30 hores un especial Cap d’any del Club Banyetes, una gran festa amb els populars personatges infantils.

tracking